VORES AGENTURER

ABM Greiffenberger logo

ABM Greiffenberger

ABM udvikler og producerer innovative motorer og gear i høj kvalitet. ABM fremstiller selv alle komponenter til motorer, gear, bremser og frekvensomformere.

Boston Gear logo

Boston Gear

Boston Gear tilbyder et af branchens mest omfattende produktsortiment med mere end 30.000 standardprodukter kombineret med muligheden for at skræddersy unikke løsninger.

Bühler Motor logo

Bühler Motor

Bühler Motors produkter er i kategorierne DC- og BLDC-motorer, gearmotorer, encoder samt bremser. Produkterne er især specialiseret i bilindustrien, sundhedspleje, luftfart og mange andre industrier.

Ebm-papst Zeitlauf logo

ebm-papst ZEITLAUF

Ebm-papst ZEITLAUF tilbyder og producerer totalløsninger der omfatter motorer, gear og styringsteknologi. De har et bredt sortiment af fladgear, planetgear og tandhjulsgear.

ElectroCraft logo

ElectroCraft

ElectroCraft Inc. har specialiseret sig i driftsikre styringer til mindre motorer. Virksomhedens processer og ressourcer gør det muligt konsekvent at opfylde kundernes behov.

Gefeg-Neckar logo

Gefeg-Neckar

Gefeg-Neckar udvikler og producerer elektriske motorer og gear. Virksomheden er en anerkendt producent når det gælder innovative og kundetilpassede løsninger.

Kollmorgen logo

Kollmorgen

Kollmorgen er en af de få leverandører der selv designer og producerer alle deres produkter, herunder bl.a. klassiske servomotorer, stepmotorer, styringer og aktuatorer.

miControl logo

miControl

miControl er producent af motorstyringer til børsteløse og børste DC motorer, stepmotorer og lineære motorer. miControl har fokus på høj kvalitet og er en efterspurgt leverandør.

Miksch logo

Miksch

Miksch er specialister i computerbaseret design, udvikling og produktion af kurveskiver, indexgear og rundbord og har mere end 40 års erfaring.

Pittman Logo

AMETEK Pittman

PITTMAN er en del af AMETEK Inc. og producerer mindre DC motorer, børsteløse motorer, servomotorer med eller uden gear og encoder, som er ideelle til en lang række applikationer.

Phytron logo

Phytron

Phytron specialiserer sig i stepmotorer og stepmotor-styringer. Phytron har fokus på kvalitet, professionelle kompetencer og høj teknologisk præcision.

Precima logo

Precima

Precima er producent af innovative bremser og har et bredt sortiment af elektromagnetiske bremser og koblinger til forskellige applikationer.

Portescap logo

Portescap

Portescap er en af verdens førende leverandører inden for miniature motorer og deres sortiment er et af branchens bredeste. De tilbyder bl.a. børste- og børsteløse DC motorer mm.

PWB encoders logo

PWB Encoders

PWB Encoders udvikler, producerer og distribuerer encodere. Encoderne bruges i mange industrier og forskellige applikationstyper og kan kundetilpasses.

Servotronix logo

Servotronix

Servotronix udvikler og producerer standard- og kundetilpassede løsninger til automatisering, med fokus på motorer og styring, og har mere end 30 års erfaring. 

Technosoft logo

Technosoft

Technosoft er et førende firma der designer, udvikler og producerer styringer og reguleringer inden for bevægelses teknologi. De er også specialister i kundetilpassede løsninger.

Thomson logo

Thomson / Micron

Thomson opfandt lineær teknologi mod friktion for over 60 år siden og har været markedsleder i branchen lige siden. Thomson er anerkendt og betroet som global producent inden for mekanisk bevægelsesteknologi.

Transtecno logo

Transtecno

Transtecno designer, producerer og sælger et bredt udvalg af snekkegear, tandhjulsgear, planetgear samt AC og DC elmotorer både som standard og som kundetilpassede løsninger til særlige projekter.

Pin It on Pinterest