fbpx

VORES AGENTURER

ABM GREIFFENBERGER

ABM udvikler og producerer innovative motorer og gear i høj kvalitet. ABM fremstiller selv alle komponenter til motorer, gear, bremser og frekvensomformere.

AMETEK Pittman

PITTMAN er en del af AMETEK Inc. og producerer mindre DC motorer, børsteløse-, servo- med eller uden gear og encoder, som er ideelle til en lang række applikationer.

ebm-papst ZEITLAUF

Ebm-papst ZEITLAUF tilbyder og producerer totalløsninger der omfatter motorer, gear og styringsteknologi. De har et bredt sortiment af fladgear, planetgear og tandhjulsgear.

ElectroCraft

ElectroCraft Inc. har specialiseret sig i driftsikre styringer til mindre motorer. Selskabets Lean processer og ressourcer, gør det muligt konsekvent at opfylde kundernes behov.

Gefeg-Neckar

Gefeg-Neckar udvikler og producerer elektriske motorer og gear. Virksomheden er en anerkendt producent når det gælder innovative og kundetilpassede løsninger.

Kollmorgen

Kollmorgen er en af de få leverandører der selv designer og producerer alle deres produkter, herunder bl.a. klassiske servomotorer, stepmotorer, styringer og geareller aktuatorer.

miControl

miControl er producent af motorstyringer til børsteløse og børste DC motorer, stepmotorer og lineære motorer. miControl har fokus på høj kvalitet og er en efterspurgt leverandør.

Miksch

Miksch er specialister i computerbaseret design, udvikling og produktion af kurveskiver, indexgear og rundbord og har mere end 40 års erfaring.

Phytron

Phytron specialiserer sig i stepmotorer og stepmotorstyringer. Phytron har fokus på kvalitet, professionelle kompetencer og høj teknologisk præcision.

Precima

Precima er producent af innovative bremser. Virksomheden fremstiller et bredt sortiment af elektromagnetiske bremser og koblinger til mange forskellige applikationer.

Portescap

Portescap er en af verdens førende leverandører indenfor miniaturemotorer og deres sortiment er et af branchens bredeste. De tilbyder bl.a. børste- og børsteløse DC motorer mm.

PWB Encoders

PWB Encoders udvikler, producerer og distribuerer encodere. Encoderne bruges i mange industrier og forskellige applikationstyper og kan kundetilpasses.

Servotronix

Servotronix udvikler og producerer standard- og kundetilpassede løsninger til automatisering, med fokus på motorer og styring, og har mere end 30 års erfaring. 

Technosoft

Technosoft er et førende firma inden for design, udvikling og produktion af styringer og reguleringer inden for bevægelses teknologi. De er også specialiseret i udvikling af kundetilpassede løsninger.

Thomson

Thomson opfandt lineær teknologi mod friktion for over 60 år siden og har fortsat været markedsleder i branchen lige siden. Thomson-mærket er anerkendt og betroet som globale producent indenfor mekanisk bevægelsesteknologi.

Transtecno

Transtecno Gruppen designer, producerer og sælger et bredt udvalg af snekkegear, tandhjulsgear, planetgear samt AC og DC elmotorer både som standard og som kundetilpassede løsninger til særlige projekter.

Boston Gear

Boston Gear er en globalt førende producent for ekstremt pålidelige, højtydende kraftoverføringskomponenter. Boston Gear tilbyder et af branchens mest omfattende produktsortiment med mere end 30.000 standardprodukter kombineret med muligheden for at skræddersy unikke løsninger, når det er nødvendigt.