Udviklingsprojekter

Idé til færdig produkt.

Hos GCM har vi den rette kombination af knowhow og erfaring om motorer og gearteknologi.

Dette gør os til den ideelle samarbejdspartner på netop jeres udviklingsprojekt, hvor vi kan aflaste en evt. udviklingsafdeling og udnytte vores erfaring fra lignende projekter.

Kort sagt, så er vi med fra idé til færdig produkt.

 

Hvad er forskellen på totalløsninger og udviklingsprojekter?

Ved totalløsninger er det oftest hos kunden, at den reelle produktudvikling foregår – dvs. de utallige timer på tegnebrættet, hvor ingeniører/udviklere undersøger, hvordan man løser en problemstilling og får produktet til at virke efter hensigten.

Har man ikke de interne ressourcer eller ønsker man ekspertise på et højt niveau, så kan GCM med fordel vælges som samarbejdspartner i starten af udviklingsprojektet. På den måde er vi med under hele forløbet, og sikrer en høj kvalitet i slutproduktet.

 

Hvilke eksempler er der på tidligere udviklingsprojekter?

Hos GCM er vi altid stolte af, at være en del af kundernes færdige løsninger – og her kan du finde et udpluk af vores mange succesfulde udviklingsprojekter.

Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende dialog, om mulighederne for at samarbejde i et nyt udviklingsprojekt. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige ingeniører.

GCM logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 Modtag de seneste nyheder og opdateringer fra os

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev