Udviklingsprojekter

Fra idé til færdigt produkt

I et udviklingsprojekt hjælper vi dig med at komme i mål med den rette løsning til netop dit projekt.

Vores mangeårige erfaring og knowhow inden for motor- og gearteknologi gør os til den ideelle samarbejdspartner i mekatroniske løsninger. Vi er med fra start til slut og kan aflaste en evt. udviklingsafdeling ved at bruge vores viden og erfaring fra lignende projekter.

Vores kundeportefølje er bred, og med vores ekspertise samt innovative tankegang får i en samarbejdspartner, der forstår dine og markedets behov.

Forskellen på totalløsninger og udviklingsprojekter

Ved totalløsninger er det oftest hos kunden, at den reelle produktudvikling foregår – dvs. de utallige timer på tegnebrættet, hvor ingeniører/udviklere undersøger, hvordan man løser en problemstilling og får produktet til at virke efter hensigten.

Har man ikke de interne ressourcer eller ønsker man ekspertise på et højt niveau, så kan vi hos GCM med fordel vælges som samarbejdspartner i starten af udviklingsprojektet. På den måde er vi med under hele forløbet og sikrer en høj kvalitet i slutproduktet.

Eksempler på tidligere udviklingsprojekter

Hos GCM er vi stolte af at være en del af kundernes færdige løsninger. Vi har igennem årene været en del af flere succesfulde udviklingsprojekter. Heraf kan nævnes et udvendigt rulledisplay til S-togene i København.

Se et udpluk af vores mange andre udviklingsprojekter her.

Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende dialog om mulighederne for at samarbejde i et nyt udviklingsprojekt. Vi er med fra idé til færdigt produkt, og vi kan understøtte eller helt erstatte din interne udviklingsafdeling.

Kontakt os i dag ved at oprette en henvendelse i formularen herunder – vores dygtige ingeniører sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Husk at du også kan ringe til os på tlf. 74 42 18 64 i vores åbningstider.

13 + 7 =

Pin It on Pinterest