ELMOTORER

Vi tilbyder et komplet program af elmotorer, både med og uden gear. Vores sortiment af elektriske motorer ser du på denne side.

Elmotorerne fås som standardprodukter fra vores forskellige leverandører, men vi kundetilpasser også gerne motoren, så den passer til dine specifikke behov. Vi forhandler både de klassiske 12v elmotorer og mange andre varianter. Derudover har vi også  både store og små motorer. Akselstørrelse, flange- og fodmål afhænger af den enkelte elmotor. Antal poler og faser er også bestemt af den specifikke elektromotor der ønskes.   

Vi kan også levere en plug & play løsning, hvor der indgår en motor, ofte et gear, encoder og en motorstyring. Montering og programmering klarer vi også, hvis det ønskes. Du får dermed en nem løsning, som er enkel at implementere i din applikation. 

Uanset hvilken el motor du står og mangler har vi garanteret en der passer til lige netop dit projekt. 

Hvis du ikke finder hvad du søger på siden så tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar til at hjælpe – helt gratis og uforpligtende. Med vores 35+ års erfaring og know-how inden for elmotorer, gear og styringer får du en samarbejdspartner der har den nødvendige viden og de rette færdigheder til at fuldføre dit projekt.

Tag også gerne et kig på nogle af vores tidligere cases som vi har løst.

AC motor
Børsteløs motor
DC motor
Direct torque motor
Servomotor
Stepmotor
Synkronmotor

Pin It on Pinterest