ELMOTORER

Vi tilbyder et komplet program indenfor elmotorer, både med og uden gear. Vores fulde sortiment af elektriske motorer ser du på denne side.

Elmotorerne fås som standardprodukter fra vores forskellige agenturer, men vi kundetilpasser også gerne motoren, så den passer til dine specifikke behov. Vi forhandler både de klassiske 12v elmotorer og mange andre varianter. Derudover har vi også små og større elektromotorer. Akselstørrelse, flange- og fodmål afhænger af den enkelte motor. Antal poler og faser er også bestemt af den specifikke motor der ønskes.   

Vi kan også levere en plug & play løsning, hvor der indgår en motor, ofte et gear, encoder og en motorstyring. Montering og programmering klarer vi også, hvis det ønskes. Du får dermed en nem løsning, som er enkel at implementere i din applikation. 

Uanset hvilken el motor du står og mangler har vi garanteret en der passer til lige netop dit projekt. 

Hvis du ikke finder hvad du søger på siden så tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar til at hjælpe – helt gratis og uforpligtende. Med vores 30+ års erfaring og knowhow indenfor elmotorer, gear og styringer får du en samarbejdspartner der har den nødvendige viden og de rette færdigheder til at fuldføre dit projekt.

AC motor
Børsteløs motor
DC motor
Direct torque motor
Servomotor
Stepmotor
Synkronmotor

Pin It on Pinterest