Totalløsninger

En ‘plug & play’ løsning

I alle kundespecifikke mekatronikløsninger som vi designer og udvikler, indgår en motor, ofte et gear og gerne en styring. Det betyder at vi leverer en ‘plug & play’ løsning, som er enkel at implementere i dit produkt.

Vi styrer det praktiske med elmotor, gear og styring, og du kan således koncentrere dig om resten af løsningen og optimal udnyttelse af jeres kernekompetencer.

Hvad indgår i en totalløsning?

Totalløsningerne er som oftest en komplet løsning bestående af en motor, gear, encoder, styring og evt. programmering og montering.

Med en totalløsning får du dermed et produkt der er klar til at blive implementeret i dit projekt eller din applikation.

Eksempler på tidligere totalløsninger

Vi har udviklet og konstrueret flere totalløsninger til tidligere kunder. Se et udpluk af vores cases her.

Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende dialog om mulighederne for at levere en totalløsning. Vi udvikler en komplet løsning bestående af motor, gear, styring og andet tilbehør, så du får et produkt der er klar til at blive implementeret i dit projekt med det samme.

Kontakt os i dag ved at oprette en henvendelse i formularen herunder – vores dygtige ingeniører sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Husk at du også kan ringe til os på tlf. 74 42 18 64 i vores åbningstider.

2 + 2 =

Pin It on Pinterest