miControl er en anerkendt tysk producent, der specialiserer sig i motorstyringer til børsteløse og børste DC motorer, stepmotorer og lineære motorer.

Virksomheden har opbygget en solid forretning med mere end 15 års erfaring inden for levering af automatiseringsløsninger, og deres primære fokus er på at opretholde høje kvalitetsstandarder.

miControl kombinere teknologisk ekspertise med en lydhør tilgang over for kundernes behov. Denne kombination har positioneret dem som en eftertragtet leverandør på markedet, hvor de har stor succes.

Sortimentet af motorstyringer fra miControl spænder fra 9 V (DC) op til 60 V (DC) og understøtter 100 A / 6 kW som maksimum. Denne omfattende variation sikrer, at der altid er en passende løsning til forskellige mekatronikapplikationer.

Opsætningen af motorstyringerne forenkles betydeligt gennem brugen af softwareløsningen mctools, hvilket muliggør en hurtig konfiguration på få minutter, selv uden tidligere erfaring med programmering. Derudover anvender motorstyringerne CAN-bus som et kommunikationsinterface mellem enhederne og computeren, hvilket kræver miCAN USB-stikket.

Evnen til at imødekomme kundernes krav har etableret miControl som en pålidelig og foretrukken partner inden for motorstyringsteknologi.

Produktsortiment fra miControl

Styringer

STEPMOTORSTYRINGER

Pin It on Pinterest