Phytron specialiserer sig i stepmotorer og stepmotorstyringer, og er en af verdens førende leverandører af høj-teknologisk udstyr inden for automationsløsninger til ekstreme miljøforhold.

Phytron’s motorer og styringer er især velegnet til følgende industrier:

 • Det industrielle marked for virksomheder der ønsker at optimere deres produkter og fremstillingsprocesser.
 • Barske miljøer hvor der kræves et robust design, eksempelvis til applikationer der konfigurerer under høje temperaturer, omgivende tryk og vibrationsbelastninger eller kontakt med aggressive kemikaliker. Her fås Phytron’s stepmotorer helt op til IP68 som bruges til eksempelvis fødevareforarbejdning, justering af rotorblade i rumfartsindustrien eller positionering af scannere i dybdeboringsteknologi.
 • Ekstreme miljøer som videnskabelige eksperimenter der ofte har et usikkert udfald.
 • Rummet: Phytron’s stepmotorer er optimeret til at opfylde kravene til brug i rummet, hvor der er ultrahøjt vakuum. Der findes bl.a. 500 Phytron-motorer i rummet.

Virksomheden har fokus på kvalitet, professionelle kompetencer, høj teknologisk præcision – uanset om kunden ønsker en katalogvare eller en individuel kundeløsning.

Phytron er en international virksomhed med hovedkvarter i Tyskland og salgsafdelinger i USA og Østrig. Hos GCM har vi den danske forhandling af motor og styringer fra Phytron.

   Produktsortiment fra Phytron

   Motorer

   Styringer

   STEPMOTORER

   STEPMOTORSTYRINGER

   Pin It on Pinterest