Portescap er en førende producent, der specialiserer sig i at levere miniaturemotorer designet til præstationskritiske applikationer.

Med et omfattende produktudvalg kan Portescap tilbyde et af branchens bredeste sortiment, der inkluderer børste- og børsteløse DC motorerstepmotorerservomotorergearmotorerfladgearplanetgear og meget mere. Fælles for alle disse produkter er deres evne til at levere bevægelse i et kompakt design, kombineret med høj effektivitet og lavt strømforbrug.

Portescap er drevet af en passion for præcisionog innovation hvor kunden er i fokus. Deres engagement i at opretholde en suveræn teknisk viden og levere et højt serviceniveau er kernen i deres forretning.

Virksomheden har stort fokus på medicinalindustrien og andre industrier som kan redde eller forbedre levevilkårerne for mennesker over hele verden.

Portescap er grundlagt i Schweiz og har eksisteret siden 1931. I dag er virksomheden en integreret del af Regal Rexnord, der omfatter anerkendte mærker som Boston GearKollmorgen og Thomson. 

Produktsortiment fra Portescap

Motorer

BØRSTELØSE MOTORER

DC MOTORER

GEARMOTORER

SERVOMOTORER

SYNKRON
MOTORER

STEP
MOTORER

Gear

Motorstyringer

FLADGEAR

PLANETGEAR

TANDHJULSGEAR

BØRSTELØSE MOTORSTYRINGER

Tilbehør

ENCODER

Kataloger

Pin It on Pinterest