Thomson revolutionerede markedet for mere end 60 år siden ved at introducere anti-friktion lineær teknologi, og siden da har de været en markedsleder inden for mekanisk bevægelsesteknologi. Virksomheden er i dag en anerkendt og betroet global producent og tilbyder desuden et af de største sortimenter i hele industrien.

Siden 2018, hvor Thomson blev købt af Altra Industrial Motion, er deres produktsortiment vokset markant. Thomson’s produktfamilie inden for lineære og mekaniske bevægelsesprodukter inkluderer nu også BSA, Neff, Tollo, Micron, Deltran og Cleveland, der alle er blevet en integreret del af Thomson-brandet. I dag er Thomson en del af Regal Rexnord, som købte Altra Industrial Motion i 2022.

Thomson har et imponerende netværk af over 2.000 distributionspartnere, der strækker sig globalt, hvilket muliggør hurtig og effektiv levering til kunder over hele verden. Udover standardprodukter har Thomson kapacitet til at levere kundetilpassede løsninger på tværs af deres brede produktsortiment. 

Thomson er synonym med høj kvalitet, innovation, levering til tiden, kontrollerede omkostninger og reduceret risiko.

 

Produktsortiment fra Thomson

Gear

Tilbehør

VINKELGEAR

BREMSER

KOBLINGER

Pin It on Pinterest