Cases

Se et udpluk af vores nuværende og tidligere kundeløsninger

Løsninger

I alle kundespecifikke mekatronikløsninger som vi designer og udvikler, indgår en motor, ofte et gear og gerne en styring. Det betyder at du får en komplet ”plug and play” løsning, som er nem at implementere i dit produkt. Det medfører, at du kan koncentrere dig om resten af løsningen og jeres kernekompetencer. Nøgleord som kvalitet, knowhow, fleksibilitet og service gennemsyrer vores måde at udvikle og arbejde på. Det er med til at sikre at løsningen virker, helt enkelt.

VENDLET VENDESYSTEM

Vendlet er et unikt elektronisk vendesystem til forflytning eller vending af sengeliggende borgere eller patienter. Til Vendlet har vi udviklet en kundespecifik gearmotor der samles og testes hos os.

Vendlet sengehest

ONROBOT GRIBER

Til OnRobot har vi leveret en kundespecifik plug&play løsning der virker så snart den bliver pakket ud af kassen og installeret i produktionslinjen. Den kundespecifikke løsning består af en børsteløs DC motor med gear og speciel aksel til OnRobots smarte og fleksible griber i 2 størrelser der bl.a. passer på Universal Robot’s robotter.

MIR robot

MiR100™ og MiR200™

Vi har udviklet en kundespecifik DC gearmotor med encoder til udvalgte MiR robotter. MiR’s robotter er sikre og omkostningsbesparende mobil robotter til hurtig automatisering af interne transport- og logistikløsninger. Robotterne optimerer arbejdsprocesser og frigiver medarbejder ressourcer, så kunden kan øge produktiviteten og reducere omkostningerne.

MIR robot

ØRSTED SATELLITTEN

Udvikling og fremstilling af et lille differentiale, der sikrede en kontrolleret udfolding af selve antennen på satelitten. På grund af de store centrifugalkræfter og for at undgå beskadigelse på antennen, var det nødvendigt at kontrollere udfoldingen. Derfor udviklede GCM et redundant differentiale på Ø 40 mm monteret med 2 stk Ø16 mm gearmotorer, som styrede omdrejningstallet på differentialet og dermed udfoldningshastigheden.

Billede af tidligere løsning

CELLETÆLLER

GCM A/S har udviklet en mini aktuator til NucleoCounter, som er et analyseapparat til tælling af pattedyrsceller i væsker. Giver en hurtig og præcis analyse udfra små prøver og enkel betjening.

Billede af tidligere løsning

PILKEMASKINE

Avanceret pilkemaskine. Lavt støjniveau og minimalt strømforbrug gav allerede under test af prototypen rekordfangster.

Billede af tidligere løsning

BLODANALYSE

Til dette blodanalyse-apparat, har GCM A/S leveret et chopper-system, der opererer med en elektro-mekanisk drevet skyggevinge med 8 blade.

Billede af tidligere løsning

ULTRALYDSSCANNER

Håndstykke til ultralyds-scanner. Der anvendes en 26 mm jernløs motor med præcist omdrejningstal, integreret encoder og EMC print.

Billede af tidligere løsning

UDVENDIGT RULLEDISPLAY TIL S-TOGENE I KØBENHAVN

Udvikling og produktion af et komplet rulledisplay til alle S-tog i København. 2 stk. Ø 22 mm gearmotorer monteret i hver sit aluminiumsrør, med en special udviklet polymer kobling og et motorhus. Motorhuset fungerer samtidigt som encoder og angiver via elektronikken automatisk, hvor foliet på rulledisplayet befinder sig. På den måde sikres det at den rigtige station, rute, tognummer etc. vises udvendigt på alle S-tog.

Billede af tidligere løsning

Pin It on Pinterest