Cases

Se et udpluk af vores nuværende og tidligere kundeløsninger

Løsninger

I alle kundespecifikke mekatronikløsninger som vi designer og udvikler, indgår en motor, ofte et gear og gerne en styring. Det betyder at du får en komplet ”plug and play” løsning, som er nem at implementere i dit produkt. Det medfører, at du kan koncentrere dig om resten af løsningen og jeres kernekompetencer. Nøgleord som kvalitet, knowhow, fleksibilitet og service gennemsyrer vores måde at udvikle og arbejde på. Det er med til at sikre at løsningen virker, helt enkelt.
Vendlet sengehest

VENDLET VENDESYSTEM

VENDLET er et elektrisk vendesystem til forflytning af sengeliggende, der bruges på plejehjem, sygehuse eller i hjemmet. Systemet tillader skånsom forflytning og reducerer risikoen for arbejdsskader. Det består af et fuldautomatisk eldrevet vendelagen der kan monteres på en almindelig seng. GCM har udviklet en kundespecifik gearmotor til systemet.

Vendlet sengehest

ØRSTED SATELLITTEN

GCM udviklede og fremstillede et differentiale til Ørsted Satellitten der sikrede præcis udfoldning af antennen. Med 2 Ø16 mm DC gearmotorer styrede differentialet udfoldningshastigheden og beskyttede antennen mod skader forårsaget af centrifugalkræfter. Projektet blev en succes på trods af plads-begrænsninger og drift i vakuum.
Vendlet sengehest

MiR100™ og MiR200™

Mobile Industrial Robots fremstiller kollaborative autonome robotter til intern transport og logistik i industrien. GCM har udviklet skræddersyede motor- og gear løsninger til MiR’s mindre modeller, MiR100 og MiR200. De kundespecifikke drivenheder med DC gearmotor og encoder er designet med høj ydeevne, pålidelighed og minimal støj.

Vendlet sengehest

ONROBOT GRIBER

OnRobot tilbyder et bredt udvalg af elektriske, vakuum- og magnetiske gribere til kollaborative robot-applikationer. GCM udviklede en integreret BLDC-motor til robotgriberens fingerspidser, der sikrer optimal præcision og kontrol i håndteringen af emner. Den skræddersyede løsning er klar til brug, så snart den er installeret i produktionslinjen.

Vendlet sengehest

RULLEDISPLAY TIL S-TOG

Focon Electronic Systems fremstillede elektroniske displaysystemer til offentlig transport. I samarbejde med Focon udviklede GCM et udvendigt informations-display til S-togene i København, der viste nøjagtig information om stationer og ruter. Løsningen bestod af to gearmotorer monteret i et aluminiumsrør med en polymerkobling og motorhus.

ROLTEC KØRESTOL

Roltec producerer et bredt udvalg af elektriske kørestole til både inden- og udendørsbrug. GCM har udviklet gearmotorer med indbyggede bremser og specialdesignede fladgear til bevægelse. Derudover har vi også udviklet gearmotorer til et løfte- og vippesystem, der gør det muligt at justere sædehøjde og vippemekanisme op til 50 grader.

Vendlet sengehest

AUTOMATISERINGSSYSTEM

Lyngsoe Systems udvikler avancerede automatiseringssystemer til biblioteker, der effektivt håndterer, flytter og sorterer materialer. Den automatiserede håndtering reducerer omkostninger og fysisk belastning. GCM har specialdesignet en DC gearmotor integreret i systemet, der sikrer præcis bevægelse af biblioteks-materialer på sorteringsbåndet.
Vendlet sengehest

UVD-ROBOT

Blue Ocean Robotics specialiserer sig i servicerobotter til sundhedspleje, hoteller, byggeri og landbrug. Deres prisvindende UVD-robot bekæmper infektioner med avanceret UV-teknologi. Til UVD-robotten har GCM udviklet en kundespecifik løsning der inkluderer en BLDC gearmotor med encoder, som sikrer præcision og pålidelighed.
Vendlet sengehest

PILKEMASKINE

Oilwind er en færøsk virksomhed der er kendt for sin elektriske pilkemaskine, JigReel, der er et essentielt værktøj i den kommercielle fiskeriindustri. Hos GCM
har vi udviklet specialtilpassede motorer og gear til pilkemaskinen, som sikrer pålidelig og robust ydeevne, der kan modstå de barske forhold der kan være i havfiskeri.

Pin It on Pinterest