OBS. GCM forhandler kun elmotorer, gear og styringer fra ebm-papst. For henvendelser relateret til ventilatorer, kontakt venligst ebm-papst Danmark direkte her

Ebm-papst ZEITLAUF tilbyder og producerer totalløsninger der omfatter motorer, gear og styringsteknologi. De har et bredt sortiment af fladgear, planetgear og tandhjulsgear, der kendetegnes for at være energieffektive, have en høj ydeevne, lang levetid og være pålidelige.

Gearmotorerne bruges bl.a. i kopimaskiner og elevatordøre (eks. dørene ved metrostationerne i Nuremberg, Seoul og Athen). Derudover bruges de også til spillebordene i Las Vegas, hvor gearmotorerne sørger for at sortere og samle de farvede poletter.

ebm-papst har etableret sig som en af verdens førende leverandører indenfor motorteknologi. Deres store varelager består af 4.200 forskellige kombinationsmuligheder, hvilket betyder at de kan afsende op til 20 stk. prototyper inden for 48 timer.

Foruden motorer og gearmotorer, tilbyder producenten bl.a. nema 17, 23 og 34 påbygningsgear til eksisterende motorer som også kan leveres hurtigt.

Produktsortiment fra ebm-papst ZEITLAUF

Motorer

Styringer

SERVOMOTORER

GEARMOTORER

PMDC STYRINGER

BØRSTELØSE MOTORSTYRINGER

Gear

FLADGEAR

PLANETGEAR

VINKELGEAR

TANDHJULSGEAR

Pin It on Pinterest