ABM Greiffenberger udvikler og producerer innovative motorer og gear i høj kvalitet. ABM fremstiller selv alle komponenter til motorer, gear, bremser og frekvensomformere, hvorved sammenbygnings- og tilpasningsproblemer helt undgås for vores kunder.

Årtiers knowhow om fremstilling af motorer og gear garanterer allerede i udviklingsfasen perfekt overensstemmelse mellem komponenterne, hvilket sikrer driftssikkerhed og stor fleksibilitet.

Med udgangspunkt i det brede produktsortiment udvikler ABM individuelle løsninger til mange forskellige brancher, som også betyder langvarigt samarbejde med kunderne.

ABM specialiserer sig især i udvikling og produktion af premium elmotorer og gear. Deres fokus er på kundetilpassede løsninger, der består af motor, gear, bremse og frekvensomformere som er præcist skræddersyet til kundens individuelle krav, hvilket sikrer maksimal effektivitet og pålidelighed.

ABM er den førende leverandør i mange industrier, lige fra løfteteknik til motorenheder i biomasse varmesystemer. På grund af det fleksible modulopbyggede system, er det muligt også at tilpasse løsninger til mindre produktioner.

Produktsortiment fra ABM Greiffenberger

Motorer

AC MOTORER

BØRSTELØSE MOTORER

GEARMOTORER

SERVOMOTORER

SYNKRON MOTORER

Gear

Frekvensomformere

FLADGEAR

TANDHJULSGEAR

VINKELGEAR

FREKVENSOMFORMER

INTEGRERET FREKVENSOMFORMER

Pin It on Pinterest