Standardprodukter

Standardprodukter til ethvert projekt

Vores sortiment består af standardprodukter inden for vores forskellige produktkategorier der omfatter elmotorer, gear, motorstyringer samt diverse tilbehør inden for motor- og gearteknologi.

Det der kendetegner vores standardprodukter er, at disse oftest ikke kræver den store rådgivning eller individuelle tilpasning. De bliver derfor leveret som de er fra producenten.

Vi forhandler højkvalitets produkter fra flere førende internationale leverandører, hvilket betyder at vi kan tilbyde et af branchens mest omfattende produktsortiment.

Med vores brede sortiment har vi helt sikkert også en motor, et gear eller en styring der passer til netop dit projekt.

Hvem egner disse produkter sig til?

Kunder som i forvejen har undersøgt markedet og fundet ud af, hvilken løsning der dækker deres behov eller kunder som har en eksisterende løsning, de ønsker at modificere/opdatere.

Vi kommer naturligvis med et eller flere forslag til specifikke produkter der matcher den ønskede løsning. Herefter sørger vi for at få produktet bestilt hjem fra producenten, hvorefter produktet leveres direkte til dig.

Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende dialog om vores standardprodukter. Vi deler gerne ud af vores 35+ års viden og erfaring inden for motor- og gearteknologi samt mekatronikløsninger.

Kontakt os i dag ved at oprette en henvendelse i formularen herunder. Vores dygtige ingeniører sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Husk at du også kan ringe til os på tlf. 74 42 18 64 i vores åbningstider.

4 + 9 =

Pin It on Pinterest