fbpx

Om os

Mission og vision

Hos os er vores motto “Vi laver alt, bare der er en motor i“. Vi arbejder målrettet på at løse kundernes udfordringer gennem et unikt samarbejde fra idé til færdigt produkt. Vores kernekompetencer er kundespecifikke mekatronikløsninger og vi har over 30 års erfaring fra samarbejde med både store og små danske virksomheder – hvilket gør os til den ideelle sparringspartner på lige netop jeres projekt!

Fremtidens teknologiske udvikling er spændende, og der er ingen tvivl om at mekatronik kommer til at fylde mere i hverdagen over hele verden. Hos os byder vi fremtiden velkommen, og håber på et langt og frugtbart samarbejde med både eksisterende og nye kunder.

Kontakt os

       📞 +45 74 42 18 64
📧 info@gearcentralen.dk

Vores historie

Gearcentralen A/S er grundlagt i 1986 som en handelsvirksomhed beliggende i Sønderborg. Siden da, er virksomheden løbende blevet mere fokuseret på kundespecifikke mekatronik projekter og en ny ‘Micmotor’ afdeling i 1998.

I 2006 skiftede vi navn til Gearcentralen Micmotor (GCM) – en strategi der har forenet de 2 tidligere afdelinger i ét stærkt brand. I dag har GCM hovedsæde på Redstedsgade 15 i Sønderborg med et administrativt kontor samt lagerfaciliteter og et værksted.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær en af de første til at høre om vores produktnyheder, projekter, messeinvitationer og andre spændende ting der rører sig i vores virksomhed

Når du udfylder formularen her, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser her.