Om os

Hvem er vi?

GCM – Gearcentralen Micmotor A/S er en ingeniør-, udviklings-, produktions- og handelsvirksomhed med mere end 35 års erfaring inden for udvikling, design og produktion af kundespecifikke mekatronikløsninger med elmotorer, gear og styringer.

GCM A/S blev grundlagt i 1986 i Sønderborg, hvor vi også befinder os i dag med hovedkontor, udviklingsafdeling, lagerfaciliteter og værksted. Vi har et stort sortiment af standardprodukter fra vores mange agenturer, men vores ekspertise går især på at levere og producere kundetilpassede løsninger og deltage i udviklingsprojekter, hvor der tages udgangspunkt i kundens konkrete behov. Vi er dermed gået fra at være en handelsvirksomhed til i højere grad selv at udvikle og producere motor- og gearløsninger til vores kunder.

Vores kundeportefølje består af store og små virksomheder inden for forskellige brancher og markeder. Vores mangeårige ekspertise gør os til den ideelle samarbejdspartner på netop jeres udviklingsprojekt, og vi er med under hele forløbet fra idé til færdigt produkt. På den måde gør vi alt for, at dit projekt bliver til virkelighed.

Vi vægter kvalitet, fleksibilitet og service højt. Med vores store knowhow inden for motor- og gearteknologi samt brede erfaring inden for flere forskellige brancher får du en samarbejdspartner, der har de rette ressourcer og forstår dine behov. Vi kan understøtte eller helt erstatte din interne udviklingsafdeling med vores tilegnede færdigheder fra lignende projekter. Vi stræber mod innovative løsninger som giver merværdi for vores kunder.

Vi kan efter kundens ønske udvikle special motorer, gear, motorcontroller og elektronik. Vi har software til at analysere og dimensionere motorer, gear, 3D mekanisk konstruktion og vi har også software til udlæg af print.

Kontakt os

       📞 +45 74 42 18 64
📧 info@gearcentralen.dk

Markeder vi leverer til

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til dit projekt eller andet inden for elmotorer, gear og styringer, kan du bruge kontaktformularen herunder, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vi kan også kontaktes på telefon 74 42 18 64 hvor vores dygtige ingeniører sidder klar til at dele ud af deres ekspertviden.

7 + 8 =

Pin It on Pinterest