Kollmorgen betragtes som en af de bedste partnere når det kommer til udvikling og fremstilling af motorer og styringer til industrielle formål.

Uanset om du er på udkig efter klassiske servomotorer, direct drive servomotorer, stepmotorer eller styringer – så er de en af de få leverandører i verden der rent faktisk selv designer og producerer alle disse produkter.

Kollmorgen er især en af branchens førende globale producenter af motorløsninger til robotindustrien. De har årtiers erfaring og har i årenes løb muliggjort robotinnovation i selv de mest udfordrende applikationer inden for både kirurgiske- og industrielle applikationer samt applikationer til brug i forsvaret.

Udover robotindustrien har virksomheden også stor erfaring i mange andre brancher som eksempelvis AGV’er, maskinværktøjer, løsninger til fødevareindustrien, medicinal- og laboratorieindustrien, emballering samt mange flere.

Hos Kollmorgen tager produktudviklingen udgangspunkt i kundernes idéer og behov. Denne outside-in strategi gør Kollmorgen til den oplagte partner/leverandør af mekatroniske dele.

Virksomheden har eksisteret siden 1911 og har i dag 1.500 medarbejdere rundt omkring i hele verden. Virksomheden er en del af Regal Rexnord, der er en førende global designer og producent af drevløsninger inden for elmotorer, gear og styringer.

Produktsortiment fra Kollmorgen

Motorer

BØRSTELØSE MOTORER

DC MOTORER

DIRECT TORQUE MOTOR

SERVOMOTORER

STEPMOTORER

SYNKRON MOTORER

Styringer

SERVOSTYRINGER

Kataloger

Pin It on Pinterest