TILBEHØR

Vi har diverse tilbehør til elmotorer, gear og styringer, bl.a. bremser, encoder, koblinger og strømforsyninger. 

Vi forhandler fjederkraft bremser og elektromagnetiske bremser fra Precima og Thomson, der giver effektiv, elektrisk omstillelig operation mellem motor og last. Bremserne fås både som standardprodukter, men vi kan også tilpasse bremserne efter kundens ønske og behov. Det betyder også at bremserne har mange anvendelsesmuligheder, heriblandt som komponenter til kraner, vindmøller, vaskeanlæg mm. 

Af encodere har vi både magnetiske- og optiske fra producenterne PWB Encoder, Bühler Motor og Portescap, der alle er førende internationale leverandører. Encoderne passer vores forskellige motorer og fås med et utal af linjer. De kan desuden kombineres med motortyperne alt efter størrelse og kundens behov for antal linjer.

Vi har koblinger fra amerikanske Thomson der er en del af Regal Rexnord, som er førende producent i branchen. Derudover producerer vi også vores egne GCM koblinger til fornuftige priser, som kan kundetilpasses efter behov. Koblingstyperne inkluderer bl.a. fleksible koblinger, klo koblinger, disk koblinger og faste koblinger, som kan leveres i aluminiumslegering eller stål.

Af strømforsyninger tilbyder vi vores egne GCM strømforsyninger der er CE mærket og som standard fås som enten 60W, 250W eller 600W. Strømforsyningerne kan desuden konfigureres efter kundens ønske og behov.

Bremser
Encoder
Koblinger
Strømforsyning

Pin It on Pinterest