Kundetilpassede produkter

Det skal være enkelt for dig

Vi prøver altid at gøre det så let som muligt for vores kunder at anvende vores produkter.

Derfor tilbyder vi kundetilpassede produkter, som i princippet er et standardprodukt, der efterfølgende bliver modificeret så det passer til dit projekt eller din applikations specifikke behov.

Vi har bl.a. hjulpet kunder med at montere gear, kabler og stik på diverse elmotorer, og denne tilpasning af standardprodukter tilbyder vi i alle vores produktkategorier.

Med et kundetilpasset produkt sikres fleksibiliteten og du får en løsning der passer direkte i produktet eller applikationen. Det betyder kort sagt, at samlingsprocessen bliver gjort mere simpel og I sparer dermed tid og ressourcer.

Eksempler på tidligere kundetilpassede løsninger

Vi har i løbet af vores 30 år som eksperter i motor- og gearteknologi leveret flere kundetilpassede løsninger til kunder inden for forskellige brancher. Vi har bl.a. leveret en elmotor med kundespecifikke add-ons til OnRobot.

Se et udpluk af vores tidligere kundeløsninger her.

OnRobot

Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende dialog om mulighederne for at levere kundetilpassede produkter. Vi sørger for, at produktet passer de nødvendige behov som dit projekt eller din applikation kræver.

Kontakt os i dag ved at oprette en henvendelse i formularen herunder – vores dygtige ingeniører sidder klar til at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Husk at du også kan ringe til os på tlf. 74 42 18 64 i vores åbningstider.

9 + 9 =

Pin It on Pinterest