Kvalitetsstyring

VEJEN MOD ISO 9001:2015 –

ØGET KVALITETSLEDELSE

ISO 9001 er et internationalt anerkendt kvalitetsledelsessystem, der betragtes som et symbol på kvalitet, effektiv styring og en struktureret tilgang til kundedialog på verdensplan. 

Formålet med ISO 9001 kvalitetsledelse er at etablere klare definitioner af processer, værdier, samt løbende overvågning og evaluering. Dette skaber en organisatorisk ramme, der fungerer som et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj.

Vi har tidligere opnået ISO 9001:2008 certificering, og hos GCM ser vi frem til at implementere den nye kvalitetsstyringssoftware fra IPW. Denne software sikrer ikke blot, at procedurer overholdes, men gør det også nemmere for os at administrere vores data og dokumenter effektivt.

ISO 9001:2015 certificeringen betyder, at vi forbliver en pålidelig samarbejdspartner, der fortsat dedikerer betydelige ressourcer til at opretholde et konsekvent højt kvalitetsniveau i alle vores aktiviteter. Vi er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter, men også sikre, at vores interne processer og styringssystemer er i overensstemmelse med de højeste internationale standarder. Vi gør en stor indsats for at opretholde et højt kvalitetsniveau i alt hvad vi foretager os.

ISO-certifikat

Pin It on Pinterest